Jabra Noise Guide med bordstativ

Varenr: 14207-41
Alt. varenr: 14207-41
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Fokus på støy i bedriften

Der man har gått over til å jobbe i åpne kontormiljøer, har man forenklet kommunikasjonen mellom kolleger, men det fører også til mer aktivitet rundt den enkelte arbeidstaker i form av støy fra samtaler og telefoner som ringer i bakgrunnen. Dette skaper ofte utfordringer som mangel på konsentrasjon, samt konstante forstyrrelser.

 
Visuell støyvisning

Jabra Noise Guide er et målrettet verktøy som skaper et fokus på støy i åpne kontorlandskap. Som et trafikklys kan Noise Guide vise om det er for mye støy i form av rødt, gult og grønt lys. Det er derfor lett for ansatte å se når man skal ta hensyn til hverandre.

 

Plasseringen er nøkkelen

Enheten kan monteres både på skillevegger og kontorpulter, slik at den kan sees tydelig. Monteringsbraketter bestilles separat.

 

Jabra Noise Guide programvare

I tillegg til å ha en effekt på den fysiske plassen lar programvaren deg synkronisere din Noise Guide til din PC og sette den til å handle etter hvilken type kontor du og dine kolleger sitter i. For eksempel et åpent kontor der telefoner ringer og kolleger snakker, eller et rom hvor det skal være ro og rom for konsentrasjon.

I tillegg kan man også holde statistikk på støy. Jabra Sound Guard lagrer fysisk tre måneders data som enkelt kan synkroniseres via USB-tilkobling til datamaskinen ved hjelp SoundEar3® programvare.

 

- Enkel å sette opp

- Hindrer støy og forstyrrelser

- Fokus på konsentrasjon

 

NB: Veggfeste kan bestilles separat

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.